SOT

Stolitë nga Arlinda, trend i kësaj vere

 

Lulet, format e ndryshme gjeometrike dhe ngjyrat e ndezura janë detaje të vathëve që me dorë i punon Arlinda Prenaj – Selitaj.

Që në vegjëli thotë se pasion e kishte të punonte stoli me gjëra që i kishte në shtëpi.