SOT

Adoleshentët ferizajas me aplikacion që promovon qytetin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Janë shumë të rinj në moshë, por që kanë njohuri të shumta në teknologji. Meqenëse që të 3 ndajnë të njëjtin pasion, atë për programim, kanë vendosur që të krijojnë diçka për ta promovuar vendin nga vijnë.

Ata flasin se si u ideua “Ferizaj Tour”, vendi ku të gjithë të huajt mund të mësojnë dhe të njihen më shumë me qytetin.