SOT

Kinemaja e minatorëve pas 4 dekadash në plan finalizimi

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në lagjen "Tuneli i Parë" në Mitrovicë, 40 vjet më parë u ndërtua ky objekt.

Me qëllim që të shërbejë si kinema për minatorët dhe familjet e tyre, filluan punimet të cilat mbetën në gjysmë si pasojë e politikave të atëhershme.