SOT

Produktet vendore tërheqin vëmendjen e konsumatorëve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit AGROKOS është kthyer në Pallatin e Rinisë me shumë pjesëmarrës me produkte vendore. Të vendosura në shtande, pjesëmarrësit po ju ofrojnë vizitorëve qasje në prodhimet e tyre.

Kosovarët kultivojnë lloje të ndryshme të djathit.