SOT

Shtigjet e Gërmisë, atraksion për çiklizëm ekstrem

 

Çiklizmi malor është një sport i cili ka filluar të përhapet edhe në Kosovë. Në mënyrë vullnetare, anëtarët e klubit “Mountain Bike Prishtina” arritën ta ndërtojnë shtegun në Parkun e Gërmisë dhe ta mbajnë garën e parë për këtë sport në Prishtinë.

Drurët e rrëzuar e degët e thyera në Parkun e Gërmisë i përdorën për të mirë.

Anëtarët e klubit “Mountain Bike Prishtina” e ndërtuan shtegun për garë në çiklizmin malor, duke e jetësuar një ëndërr të kamotshme.