SOT

Të burgosurit e Dubravës krijojnë shporta për rrugët e Prishtinës

 

Nëpër hapësirat publike të Prishtinës janë vendosur shporta që janë punuar nga të burgosurit e burgut të Dubravës. Aftësimin në këtë zanat e kanë marrë me anë të trajnimeve ku edhe janë certifikuar me standarde ISO.

Brenda këtyre mureve të privuar nga liria, janë këta të burgosurit e Qendrës Korrektuese në Dubravë të cilët janë duke prodhuar shporta për Komunën e Prishtinës dhe atë të Istogut.