SOT

Pishat e Stanishorit – atraksion për pensionistët e Gjilanit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edhe këtë ditë janë bërë bashkë e po i bëjnë ushtrimet e mëngjesit.

Për pensionistët e Gjilanit kjo është përditshmëria e tyre, zgjohen herët dhe nisen drejt pishave të Stanishorit.