SOT

Jeta e një bariu mes tufës me bagëti në Drenicë

 

Idriz Shala prej vitesh ka punuar dhe jetuar në qytetin e Pejës.

Por shëndeti e ka shtyrë atë që të kthehet në vendlindje, në fshatin Kizhnarek të Drenasit bashkë më familjen e tij.