SOT

Uglari, fshati i Gjilanit që krahasohet me fshatrat e Zvicrës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Familjet Halimi e Hyseni, Bilali, Limani, Ramushi, Zymberi, Gagica, Lalinca, Kapiti, Sijarina, dhe Berisha e përbëjnë fshatin Uglar të Gjilanit.

Këto familje fshatin e tyre e krahasojnë me fshatrat e Zvicrës, pasi që ai ndahet në mes nga lumi Morava e Binçës .