SOT

Mërgimtari udhëton 2 javë me biçikletë për ta takuar nënën

 

Të shtunën ka arritur në vendlindjen e tij mërgimtari nga Gjermania, Arbert Lubeniqi, i cili më 13 maj mori rrugë me biçikletë dhe për 15 ditë të udhëtimit ai arriti në Istog, ku u takua më familjarë e miq, për secilin km të kaluar ai ka shtuar 1 euro dhe më të hollat i ka ndihmuar fëmijët kosovarë, ekipi ynë ka qenë të shtunën në Istog, ku e ka pritur mërgimtarin i cili erdhi me biçikletën e tij.

Deri te Komuna e Istogut i ka kaluar 1850 km, por i kanë mbetur edhe 7 km të tjerë deri sa të takohet me nënën e tij.