SOT

Masakra e 53 anëtarëve të familjes Muqolli në Poklek

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Secili cep i shtëpisë, Fadil Muqollit nga fshatin Poklek i Vjetër i Drenasit, ia kujton 53 anëtarët e familjes së tij e të atyre Cerraku, Elshani e Hoxha, që 24 vjet më parë u vrarë, u masakruan e më pas edhe u dogjën nga forcat serbe.

Muqolli e rrëfen nën emocione ngjarjen e 17 prillit të 1999-s, kur iu vranë edhe bashkëshortja 33-vjeçare, Feridja, vajza Shehide, 14-vjeçare, si dhe djemtë, Naseri 12 vjeç, Ylberi 10 e Egzoni vetëm 4 vjeç.