SOT

Kutia e ushqimit, çka konsumojnë fëmijët në shkollë?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Janë ditët e para të shkollës dhe nxënësit në shkollën “Elena Gjika” në Prishtinë, po mësojnë duke luajtur për ushqimin e shëndetshëm.

Në klasën e mësueses Blerta Zeqiri-Hasani të vegjlit duhet të gjejnë symbyllur frutën që kanë në duar.