SOT

Gabimi i prindërve që u japin të holla fëmijëve në shkollë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Është bërë praktikë e zakonshme që fëmijët përpos shujtave të ushqimit që i marrin me vete në shkolla, prindërit atyre po u japin edhe të holla xhepi.

Gjatë procesit mësimor, në kohën kur ata e kanë pushimin e shfrytëzojnë hapësirën për të dalë jashtë objektit shkollor dhe për blerje jo të nevojshme e madje edhe duke blerë produkte që fare nuk lejohen për moshën e tyre.