SOT

Liqenati, vendi që po tërheq mijëra vizitorë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Rreth 2 orë duhet ecur këmbë për të arritur në “Liqenatin” e Kuqishtës së Pejës.

Pishat, burimet e ujit dhe ajri i freskët janë të mirat e këtij vendi.