SOT

“Oda e Balit” sjell kohët e vjetra në zemër të Prishtinës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Është Lulzim Zagragjaj, 57-vjeçar nga Prishtina, i cili la jetën në Angli për tu kthyer në atdhe. Dëshira dhe pasioni i tij për të punuar këtu bënë që tash e 1 vit të menaxhoj biznesin e tij “Oda e Balit”.

Nuk është si odat e tjera. Një odë e përzier me motive shqiptare dhe moderne.