SOT

Rikthehet “Verë n’dimër” me muzikë, ushqim e pije të ngrohta

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Festat e fundvitit për çdo vit në kryeqytet sjellin tregun e fundvitit “Verë n’Dimër” e që edhe këtë vit mbahet në sheshin “Xhorxh Bush” dhe do të jetë i hapur deri në ditët e para të janarit.

Për shkak të interesimit të madh, zgjedhja e përfituesve është bërë më short.