Sport

Lojtarët e Flamurtarit në bojkot shkaku i pagave

Lojtarët e Flamurtarit në bojkot shkaku i pagave

Futbollistët e Flamurtarit janë në bojkot që dy ditë, për shkak të moskryrjes së obligimeve financiare nga ana e klubit.

Sporti në KTV merr vesh se lojtarët nuk kanë pranuar të dalin në stërvitje të enjten dhe nëse nuk kryhen obligimet nuk do të dalin as të premten.