Sport

FFK-ja synon të marrë të drejtën e dhënies së Licencës B

FFK-ja synon të marrë të drejtën e dhënies së Licencës B
Foto: Ilustrim

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) synon ta fitojë të drejtën nga UEFA për dhënien e Licencës B për trajnerë.

Kryetari i FFK-së, Agim Ademi, sekretari Eroll Salihu dhe drejtori teknik, Michael Nees të enjten kanë pritur në takim instruktorin e UEFA-s, Dany Ryser.