Sport

Kosova thërret lojtarët për 180 minutat e fundit drejt historisë

Kosova thërret lojtarët për 180 minutat e fundit drejt historisë

Me një përforcim të madh në portë dhe me kthimin e disa lojtarëve me peshë në repartet e tjera, Kosova do të nisë të hënën përgatitjet për dy ndeshjet e muajit nëntor. Kosova më 17 nëntor luan në udhëtim ndaj Maltës, ndërsa më 20 nëntor e pret Azerbajxhanin në Prishtinë.

Janë këto ndeshjet e fundit të vitit, por edhe të fundit në kuadër të Grupit 3 të Ligës D të Ligës së Kombeve të UEFA-s. Rrjedhimisht janë ndeshjet më të rëndësishme, ndërsa synim i Kosovës është të kompletojë suksesin e parë të madh të saj, shkruan sot Koha Ditore.