13:43

Bie nga sistemi faqja për blerjen e biletave online Kosovë – Azerbajxhan

Pak kohë pasi ka filluar shitja e biletave online për ndeshjen ndërmjet Kosovës dhe Azerbajxhit, faqja ka rënë nga sistemi.

Shitja e biletave kishte filluar në ora 12:30, megjithatë nuk mund të krijoni llogarinë për të siguruar biletat për këtë ndeshje, transmeton Koha.net.

FFK-ja kishte bërë të ditur se për të blerë bileta secili person duhet të hapte një llogari në platformën ëëë.tiks.app dhe më pas ta kryejë pagesën nëpërmjet kartelave bankare.

Megjithatë një gjë e tillë s’mund të bëhet pasi faqja është jashtë funksionit, e s’të lejon as të hapësh llogarinë.

Çdo person ka të drejtë të blerjes së tri biletave me kartelën bankare, por duhet që të japë të dhënat për secilin posedues të biletës, pasi në biletë do të shtypet emri dhe mbiemri i secilit posedues të biletës.

Image
12:52

Nis shitja e biletave Kosovë – Azerbajxhan

FFK-ja bën të ditur se ka nisur shitja e biletave online për ndeshjen Kosovë – Azerbajxhan.

Shitja e biletave ka nisur në ora 12:30, transmeton Koha.net.

FFK-ja thotë se çdo person paraprakisht duhet të hapë llogarinë në platformën www.tiks.app dhe më pas ta kryejë pagesën nëpërmjet kartelave bankare.

FFK-ja konfirmon se si duhet të blini biletat online

Çdo person ka të drejtë të blerjes së tri biletave me kartelën bankare, por duhet që të japë të dhënat për secilin posedues të biletës, pasi në biletë do të shtypet emri dhe mbiemri i secilit posedues të biletës.