Sport

Me Tmushiqin, Kosova ka më shumë muskuj dhe shpresë

 

Kosova do të jetë më e fortë me Mikaile Tmushiqin në formacion, por edhe kundërshtarja e saj është më e fortë.

Kosova të dielën (17:45) në Gjevgjeli luan ndeshjen e tretë parakualifikuese për "Eurobasket 2021" ndaj Maqedonisë vendase, shkruan sot Koha Ditore.