Sport

Zvicra përballet me Portugalinë në gjysmëfinale të Ligës së Kombeve

Zvicra përballet me Portugalinë në gjysmëfinale të Ligës së Kombeve
Foto: The Guardian
 

Është hedhur shorti i Play-offit të Ligës së Kombeve dhe janë caktuar gjysmëfinalet dhe datat drejt kampionit të kësaj lige.

Gjysmëfinalja e parë do të jetë ajo në mes të Portugalisë dhe Zvicrës e cila do të zhvillohet më 5 qershor të vitit të ardhshëm, ndërsa e dyta do të jetë në mes të Holandës dhe Anglisë që do të zhvillohet më 6 qershor.