Sport

KB Prishtina mban Kuvendin e radhës pa paralajmëruar

Foto: Ilustrim
 

Brenda dy muajve, KB Prishtina ka mbajtur dy kuvende të punës të cilat ishin të mbyllura, duke mos njoftuar mediet e as opinionin.

E gjithë çfarë njofton faqja zyrtare e klubit është se është rritur numri i delegatëve të Kuvendit dhe anëtarët e bordit, por pa treguar se kush është zgjedhur.