Sport

Saviçeviq e quan të vështirë organizimin e ndeshjes me Kosovën

 

Presidenti i Federatës së Futbollit të Malit të Zi, Dejan Saviçeviq, përballjen e përfaqësueses së vendit të tij dhe të Kosovës e sheh si shumë të vështirë për ta organizuar "më vështirë edhe se ndaj Serbisë".

Mali i Zi dhe Kosova kanë rënë në një grup, në atë A eliminator për "Euro 2020", të cilin e plotësojnë edhe Anglia, Çekia e Bullgaria, përcjell sot Koha Ditore.