Sport

Dy yj të humbur

Dy yj të humbur

Mesfushorët Eroll Zejnullahu dhe Mërgim Brahimi ishin ndër më të mirët në miqësoren e zhvilluar në Prishtinë, më 13 nëntor të vitit 2015 kundër Shqipërisë (2:2).

Morën shumë duartrokitje dhe ato ishin të fundit për ta si reprezentues të Kosovës. Në fakt, as me klubet e tyre kohëve të fundit nuk kanë marrë shumë duartrokitje, shkruan sot Koha Ditore.