Sport

Qyteti i basketbollit rrezikon të mbetet pa skuadër në Superligë

 

"Peja, qyteti i basketbollit". Kjo është thënia që për kohë të gjatë, me shumë krenari e kanë përsëritur tifozët nga qyteti perëndimor i vendit, shkruan sot Koha Ditore.

Marrë për bazë traditën dhe sukseset e kaluara, Peja mund të vazhdojë të quhet qytet i basketbollit. Por nëse për bazë merret gjendja në tabelën e Superligës së Kosovës në basketboll, apo gjendja aktuale e sportit të koshit në vend, atëherë qyteti i Pejës është prapa qyteteve të vogla me traditë fare të vogël në këtë sport.