Sport

Mehmeti e Loci sjellin detajet për edicionin e 20 të “Sportistit të Vitit”

Mehmeti e Loci sjellin detajet për edicionin e 20 të “Sportistit të Vitit”
 

Më 26 dhjetor mbahet edicioni i 20-të i “Sportistit të vitit” i organizuar nga “Grupi KOHA”.

Gjithçka rreth kësaj ngjarje e zbuluan të ftuarin në studio, Bujar Mehmeti, redaktor i sportit në KTV dhe Visar Loci, redaktor i sportit në Kohën Ditore.