Sport

Akil e Nora Gjakova “Sportistët e Vitit” nga Grupi KOHA

Akil e Nora Gjakova “Sportistët e Vitit” nga Grupi KOHA
 

Xhudistët Akil dhe Nora Gjakova janë shpallur sportistët më të mirë për këtë vit nga “Grupi KOHA”, në ceremoninë e 20-të jubilare të ‘Sportistit të Vitit’.

KOHA ka shpërblyer e dalluar sportistët më të mirë të vendit, që nga viti 1997, në periudhën e vështirë të pasluftës, kur atëbotë Koha Ditore shpalli për herë të parë sportistin më të mirë të vitit. Në kohën e pasluftës, së bashku edhe me redaksinë e Kohavisionit, është vazhduar tradita për të nderuar me çmime sportistët më të mirë të vendit.