Sport

Prishtina përforcohet me alo-qendrën Bashir

Prishtina përforcohet me alo-qendrën Bashir
 

Klubi i Prishtinës ka zyrtarizuar Muhamad Ahmed Bashirin nga St.John’s University në Amerikë.

Në njoftimin e Prishtinës thuhet se Bashir është i gjatë 2.01 centimetra dhe se ishte njëri prej lojtarëve më të dalluar të këtij universiteti.