Sport

Oso Gjinovci dikur ciceron në shpellë, tash në fushë

Oso Gjinovci dikur ciceron në shpellë, tash në fushë

Shpirti luftarak dhe golat që i shënon e bëjnë Oso Gjinovcin të papërshtatshëm për kundërshtarët e tij në ndeshjet e futsallit. Por, Gjinovci 28-vjeçar, ka edhe diçka tjetër që e bën të veçantë në parket.

Gjatë ndeshjeve edhe stërvitjeve, Gjinovci u flet bashkëlojtarëve të tij, falë përvojës që ka. Në raste, si lider që është edhe e ngrit zërin më shumë se që duhet, shkruan sot Koha Ditore.