Sport

Federata e Basketbollit të Kosovës merr vendim për ndeshjen Golden Eagle Ylli - Prishtina

Federata e Basketbollit të Kosovës merr vendim për ndeshjen Golden Eagle Ylli - Prishtina
 

Dje është ndërprerë ndeshja mes KB Golden Eagle Yllit dhe Z-Mobile Prishtinës, pas hudhjes së gjësendëve nga tifozët vendas.

Mirëpo sot Federata e Basketbollit të Kosovës ka dalë me një njoftim në rrjetin social në Facebook.