Sport

Shtimja bëhet me palestër sportive

Shtimja bëhet me palestër sportive
 

Është përuruar në Shtime palestra sportive, në 11-vjetorin e pavarësisë.

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka thënë se ky projekt ka kushtuar rreth dy milionë e gjysmë euro. Ai ka thënë se së shpejti Shtimes do t’i ndërtohet edhe qendra rinore.