Sport

Haradinaj takon Arineta Mulën, e falënderon për promovim të Kosovës

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka falënderuar për promovim të imazhit të Kosovës, alpinisten Arineta Mula.

Pas një takimi të sotëm, Haradinaj ka thënë se “Flamuri i Kosovës po valon në majat më të larta botërore, falë energjisë dhe përkushtimit të njerëzve të sfidave të mëdha, si Arineta Mula”.