Sport

Ademi flet për akuzat për ndihmë financiare për Prishtinën dhe për djalin e Fadil Vokrrit

Ademi flet për akuzat për ndihmë financiare për Prishtinën dhe për djalin e Fadil Vokrrit

E nisi Llapi për ta vazhduar Feronikeli, një akuzë në drejtim të Federatës së Futbollit të Kosovës dhe kryetarit Agim Ademi, se po ndihmojnë financiarisht, Prishtinën.

Llapi përmendi shumën prej 38 mijë eurosh, që FFK-ja ia kishte ndarë Prishtinës, një ditë para ndeshjes, javën e kaluar, që sipas klubit nga Podujeva, ndihmoi Prishtinën të paguajë borxhet.