Sport

Për ndeshjen Kosovë - Bullgari shiten rreth 11 mijë bileta për një orë

Për ndeshjen Kosovë - Bullgari shiten rreth 11 mijë bileta për një orë

Rreth 11 mijë bileta janë shitur brenda një ore për ndeshjen ndërmjet, Kosovës dhe Bullgarisë.

Lajmin për KTV-në e ka konfirmuar Diturie Hoxha, zyrtare për media në Federatën e futbollit të Kosovës. Ajo ka thënë se këto të dhëna i kanë marr nga kompania që po e bënë shitjen e biletave online.