Sport

Kuvend i qetë i FFK-së, me gjithë zhurmën që i parapriu

 

Me gjithë zhurmën që i parapriu Kuvendit të Rregullt të Punës të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), punimet shkuan qetë dhe shpejt.

Delegatët që për ditë të tërë në media folën e akuzuan, të enjten në Kuvendin e mbajtur në Prishtinë nuk u dëgjuan, shkruan sot “Koha Ditore”.