Sport

Crawford ia lë meritat për sukseset e tij regjimit të nënës

Crawford ia lë meritat për sukseset e tij regjimit të nënës

Amir Khan mund të ketë vetëm një person për të fajësuar nëse pëson humbje nga duart e Terence Crawfordit më 20 prill, nënën e kampionit të kategorisë velter në versionin WBO.

Debra Crawford e kishte rritur Terencen e vetme, me një grusht të hekurt dhe rrip të lëkurës, duke e mbushur Terencen me zemëratë derisa ai mbushi 13 vjet dhe refuzoi të pranonte goditjet nga e ëma.