Superkupa e Spanjës zhvendoset në Arabinë Saudite

Superkupa e Spanjës zhvendoset në Arabinë Saudite

24 April 2019 09:46

Superkupa e Spanjës do të zhvillohet në Arabinë Saudite.

Tashmë pritet vetëm aprovimi i asamblesë më 29 prill, ndërsa Federata po negocion me qeverinë e Arabisë Saudite për ta mbajtur aty finalen e madhe për gjashtë vitet e ardhshme për një shifër 30 milionë euro në sezon.

Negociatat janë larg finalizimit dhe vendndodhja mund të ndryshojë, por për momentin shteti më i mundshëm është Arabia Saudite.

Federata Spanjolle kërkon 30 milionë euro në sezon, për gjashtë vite.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme