Sport

Krerët e FFK-së pritën zyrtarin e lartë të UEFA-s, Thierry Favre

Krerët e FFK-së pritën zyrtarin e lartë të UEFA-s, Thierry Favre

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi në shoqëri të nënkryetarit Bakir Burri dhe sekretarit të përgjithshëm, Eroll Salihu, ka pritur sot në selinë e tij shefin e Divizionit të Federatave Kombëtare të UEFA-s, Thierry Favre, i cili po qëndron për vizitë në Kosovë.

Gjatë këtij takimi është biseduar për projektet e realizuara deri më tash si dhe për projektet që e presin në të ardhmen FFK-në në partneritet me UEFA-n.