Sport

FFK kërkon ndërprerjen e ndeshjeve ilegale të Serbisë në Kosovë, do t’i drejtohet edhe UEFA-s

FFK kërkon ndërprerjen e ndeshjeve ilegale të Serbisë në Kosovë, do t’i drejtohet edhe UEFA-s

Federata e Futbollit e Kosovës ka reaguar ndaj ndeshjeve ilegale në futboll që raportohet se po luhen në Kosovë në gara nga strukturat ilegale në veri të vendit.

Në një reagim të FFK-së thuhet se këto janë mashtrime dhe vetëm nxitje të problemeve. Sipas FFK-së, improvizime të tilla më s’do të lejohen.