Sport

Presidenti i KOK-ut propozon që disa sportistë të bëhen pjesë e FSK-së

 

Ministri i Mbrojtjes ka pritur në takim presidentin e Komitetit Olimpik të Kosovës Besim Hasani.

Ministri i Mbrojtjes u shpreh i nderuar për këtë takim dhe përgëzoi Hasanin për sukseset e sportistëve kosovarë, të cilët sipas tij, i kanë bërë krenarë të gjithë.