Sport

Dy katërshe të gjyqtarëve nga Kosova gjykojnë në Europa League

Dy katërshe të gjyqtarëve nga Kosova gjykojnë në Europa League

Dy katërshe të gjyqtarëve nga Kosova do të ndajnë drejtësinë në ndeshjet kthyese në Europa League, që zhvillohen këtë të enjte.

Genc Nuza, Fatlum Berisha, Bujar Selimaj dhe Dardan Çaka do ta ndajnë drejtësinë në ndeshjen ndërmjet Vaduz (LIE) dhe Breidablik (ISL), që zhvillohet të enjten në orën 19:00.