Sport

FFK mban ligjërata për klubet kundër kurdisjeve

FFK mban ligjërata për klubet kundër kurdisjeve

Federata e Futbollit e Kosovës, përmes Zyrës për Integritet të Garave, ka nisur mbajtjen e ligjëratave kundër kurdisjeve të ndeshjeve dhe dukurive tjera negative, me klubet e Superligës dhe Ligës së Parë.

Në këto takime po ashtu është bërë promovimi i broshurës “Ta ruajmë integritetin e futbollit”.