Sport

KFF Mitrovica hyn në mesin e 32 më të mirave në Evropë

KFF Mitrovica hyn në mesin e 32 më të mirave në Evropë
 

Klubi i futbollit Mitrovica, në kategorinë e femrave, ka arritur suksesin historik për futbollin e Kosovës duke fituar grupin kualifikues në Ligën e Kampionëve dhe tash duke zënë vend në mesin e 32 ekipeve më të mira në Evropë.

Kjo u arrit pas tri fitoreve në po aq ndeshje në Grupin 2 kualifikues.