Sport

Te Monaco nuk ka shenja të klubit që u bë kampion dy vjet më parë

 

Shumë kanë ndryshuar te Lyoni Nice dhe Bordeauxi në vitet e fundit. Të gjitha klubet janë adaptuar dhe kanë rafinuar skuadrën e parë, sistemin e të rinjve dhe strategjinë e rekrutimit.

Kanë shënjestra të ndryshme, por tri klubet kanë gjëra të përbashkëta: promovojnë lojtarë të rinj, transferojnë talente premtuese me çmime të ulëta dhe politika e zhvillimit të skuadrës udhëhiqet nga njerëz në klub që punojnë mbi trajnerin, shkruan The Guardian.