Sport

Orari i ndeshjeve në grupet e “Championsit”

Orari i ndeshjeve në grupet e “Championsit”

Është publikuar edhe orari i ndeshjeve në fazën e grupeve për sezonin e ri 2019/2020.

Ndeshjet do të luhen më 17-18 shtator, 1-2 tetor, 22-23 tetor, 5-6 nëntor, 26-27 nëntor dhe 10-11 dhjetor.