Sport

Largohet dënimi i FIBA-s për KB Pejën

 

Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) ka njoftuar edhe zyrtarisht se, Klubit të Basketbollit Peja i është larguar dënimi, dhe tashmë ka të drejtë të transferojë dhe regjistrojë lojtarë për edicionin e ri.

Ditë më parë dënimi i është larguar edhe klubit të Bashkimit, me kusht që do t’i përmbahet marrëveshjes me FIBA-n.