Sport

Palushaj, ylli shqiptar i hokejit

Palushaj, ylli shqiptar i hokejit

Kur kuptoj se çka kaluar babai i tij në moshë të re, modestia tek Aaron (Agron) Palushaj u rrit shumë. Ai në të njëjtën kohë vlerësoi më shumë se si ka rrjedhur jeta e tij. Ai nuk kishte ndonjë pengesë që babai i tij e kaloi si i ri.

Tom Palushaj (58) ka emigruar në SHBA në vitin 1973 me prindërit e tij, gjashtë vëllezërit dhe tri motrat, përcjell Koha Ditore shkrimin e Blick.