Sport

Kosova U21 shpreson në fitore ndaj Shqipërisë U21

Kosova U21 shpreson në fitore ndaj Shqipërisë U21

Përfaqësuesja e Kosovës U21 ka mbajtur konferencën për shtyp në prag të ndeshjes ndaj Shqipërisë U21.

Në këtë konferencë të pranishëm ishin trajneri Rafet Prekazi si dhe mbrojtësi Lirim Kastrati.