Sport

Për shkak të pasojave nga tërmeti, shtyhet ndeshja në basketboll midis Kosovës e Shqipërisë

 

Për shkak të tragjedisë që goditi Shqipërinë, si pasojë e tërmetit që la dhjetëra të vdekur e qindra të plagosur, është shtyrë ndeshja vëllazërore në basketboll ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, e cila ishte e paraparë të zhvillohet më 28 Nëntor, në Shkodër.

Ndeshja është shtyrë për një datë tjetër, e cila do të caktohet më vonë, thuhet në njoftim e FBK-së.